Rólunk Smink Webáruház Elérhetőség Hírek, újdonságok Forgalmazóink

RÓLUNK

A Cecile márkanév alatt dekorkozmetikumokat forgalmazunk, a termékek hazai kizárólagos importőrei vagyunk. A sminktermékek széles palettáját kínáljuk, mind színvilágában, mind pedig termékkínálatban. A Cecile termékcsalád abszolút újdonságnak számít a szépségipar piacán. A dekorkozmetikumok főbb vevőköre ez idáig kozmetikusokból állt, viszont célunk, hogy minden nő megismerje a termékeket, mindenki számára elérhetővé váljanak. Ezért is hoztuk létre webáruházunkat, ahol a mai rohanó világunkban könnyen és egyszerűen, átlátható módon lehet kiválasztani az egyes színeket, termékeket.

Főbb termékköreink az alapozók, pirosítók, szemhéjfestékek, spirálok, szájfények. A mai nő számára elengedhetetlenül fontos a smink, legyen szó bármilyen alkalomról, akár az üzleti, akár a magánéletben. Az egyéniség, a szépség hangsúlyozása mindannyiunk számára fontos, ehhez nyújtanak kiváló segítséget a Cecile termékei. Széles szín és termékkínálatával mindenki megtalálja az egyéniségéhez illő terméket, a szolid színektől egészen a harsány árnyalatokig. Célunk, hogy minden nő megtalálja a számára megfelelő sminket, kérésre színtanácsadással, sminkelési ötletekkel szívesen segítünk. A vonzó külső magabiztossá tesz, legyen szó csábos tekintetekről, hangsúlyos ajkakról és ez már legalább egy lépéssel előbbre visz bennünket a boldogságunk megtalálásában.

Cecile - Dekorkozmetikumok - Alapozók, pirosítók, szemhéjfestékek, spirálok, szájfények

A Cecile termékei magas minőséget képviselnek, mindamellett a kedvező árak lehetővé teszik, hogy mindenki számára elérhetők legyenek a termékek. A termékekkel, forgalmazással kapcsolatos bővebb információkért forduljon bizalommal hozzánk. Elérhetőségeinket megtalálja az Elérhetőség menüpont alatt.