Rólunk Smink Webáruház Elérhetőség Hírek, újdonságok Forgalmazóink

HÍREK, ÚJDONSÁGOK

Beauty Forum Hungary 2009.

Beauty Forum Hungary 2009.

Kint voltunk a 18. Beauty Forum Hungary 2009. kiállításon. Nagy sikerrel szerepeltünk a rendezvényen. Kint volt teljes termékpalettánk.

A mai modern NŐ számára kortól, társadalmi rétegtől függetlenül elengedhetetlenül fontos a smink. Az egyéniség, szépség hangsúlyozása vagy az esetleges szépséghibák eltakarása mindannyiunk számára fontos. A Cecile széles szín és termékkínálatával mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez illő sminktermékeket, a szolid színektől egészen a harsány árnyalatokig.

Legszélesebb termékkínálattal és a divat színeivel a Cecile termékcsalád abszolút újdonságnak számít a szépségipar piacán. Célunk, hogy minden Nő megismerje a Cecile smink termékeit, megtalálja az egyéniségének megfelelő árnyalatokat és a minőség elérhető legyen mindenki számára. Ezért létrehoztuk a Cecile webáruházunkat, ahol a mai rohanó világunkban könnyen és egyszerűen, átlátható módon lehet kiválasztani az egyes színeket, termékeket. Főbb termékeink az alapozók, pirosítók, szemhéjfestékek, szempilla spirálok, csillogó szájfények.

A Cecile termékei magas minőséget képviselnek, mindamellett a kedvező árak lehetővé teszik, hogy mindenki számára elérhetők legyenek a termékek.

Időpont:
2009. április 25-26.
Helyszín:
SYMA Sport- és Rendezvényközpont
H-1146 Budapest,
Dózsa György út 1.